dilluns, 28 d’abril del 2014

Famílies de l'escola Roureda fan l'itinerari "Mas Canals - Sant Julià d'Altura"

Itinerari Mas Canals - Sant Julià, escola Roureda
Finalment el passat diumenge 27 d'abril, les famílies de l'escola Roureda han pogut realitzar l'itinerari Mas Canals - Sant Julià d'Altura. L'activitat estava prevista pel diumenge 1 de desembre de 2013, però es va haver de suspendre per causes climatològiques adverses.

Una quarentena de persones entre alumnes, tutors i famílies han pogut gaudir de l'itinerari preparat per la Secció Natura de la Unió Excursionista de Sabadell, sota el guiatge del naturalista Xavier Jiménez, sortint a peu des de la porta de l'escola.

L'itinerari els ha portat cap a Mas Canals i Can Roviralta, el bosc de Ca n'Ustrell, la font de Ca n'Argelaguet on han esmorzat, per continuar cap a Gotelles i Ribatallada, on han observant les mines, el pantà i el pou de glaç. Des de Ribatallada han continuat cap a la Font dels Capellans fins a l'ermita de Sant Julià. Finalment el grup ha retornat a l'escola passant pel bosc de Can Deu.

L'activitat ha fet disfrutar grans i petits. El monitoratge ha posat al descobert la part del rodal més propera a l'escola, farcida de valors naturals i patrimonials.

Per veure més imatges de la sortida, clica aquí.