dimarts, 8 d’abril del 2014

Itinerari "Mas Canals" amb les famílies de l'escola Concòrdia

Famílies de l'escola Concòrdia, itinerari "Mas Canals"
Una seixantena de persones de l'escola Concòrdia han dut a terme una matinal pel rodal de Sabadell, diumenge 6 d'abril, sortint a peu des de l'escola.

L'itinerari preparat a mida per la Secció Natura de la Unió Excursionista de Sabadell, ha transcorregut per la ronda Europa, l'àrea de lleure de Can Llong, camí i  masia de  Mas Canals, torrent de la Romeua, can Roviralta (dins del Parc Agrari de Sabadell), bosc de Ca n'Ustrell, font de Ca n'Argelaguet, torrent del Fangar, bosc de Ca n'Ustrell, torrent de la Romeua (més adalt), masia blanca, els Tres Desmais, Mas Canals i camí de Mas Canals, retornant per l'àrea de lleure de Can Llong, fins a l'escola.

Aquesta activitat ha potenciat la cohesió de la comunitat educativa, ha fomentat els hàbits d’estil saludables a través de l’activitat física i ha donat a conèixer a les famílies de l'escola Concòrdia, l’entorn més proper i algunes de les rutes de senderisme que té la ciutat de Sabadell.

El guiatge ha estat a càrrec de dues persones vinculades a la Secció Natura de la UES. La valoració que en fan les famílies és molt positiva, s'ho han passat molt bé!!!

Veure més imatges clicant aquí!